En ole pitkään aikaan muistanut kirjoittaa. Jotenkin vain sitä rutiinia ei ole, ja unohdan usein blogien olemassaolon, vaikka kirjoitan enemmän tai vähemmän säännöllisesti päiväkirjaa.

Edellisten parin kirjoituksen aikana olen muun muassa: ollut melkein vuoden sivarina, elänyt viikkoja vain muutamalla eurolla, ajelehtinut tuuliajolla ihmissuhteiden välillä, rakastunut, aloittanut gradun tekemisen parikin kertaa, käynyt ulkomailla kolmesti, tehnyt monta asiaa, joita en ole koskaan tehnyt.

Viime kesä oli hankala, mutta vapaa-aikaa oli paljon. Tänä kesänä vapaa-aikaa ei taas juuri ole, mutta tunnelma on monella tavalla mukavampi.

Ja koska nykyään kirjoitan tänne tuskin koskaan ilman, että mukana on resepti, kirjoitan tähän vielä tänäisen iltapalani:

Valkosipulikeitto

Keitä puolisen litraa vettä ja lisää 2 valkosipulin kynnet, kasvisliemikuutio, laakerinlehti sekä paprikajauhetta. Keitä, kunnes valkosipulinkynnet ovat pehmeitä, mitä pitempään, sen parempi. Suosittelen käyttämään hyvälaatuista kasvisliemikuutiota (esim. Vogel, ei lisättyä natriumglutamaattia tai muita arominvahventeita) sekä hyvää unkarilaista paprikajauhetta. Savustettua paprikaa voisi myös kokeilla.