Taaspa on vuosi edellisestä tekstistä. Mikäköhän siinä on, ettei osaa tehdä sellaista rutiinia kirjoittamisesta, että sitä ei aina unohtaisi. Harvoin tosiaan edes muistan, että on tämä blogi (ja toinenkin blogi jossa on erilaista sisältöä).

Viimeisen vuoden aikana olen mm.: opiskellut, tehnyt melkein valmiin gradun, käynyt ensimmäistä kertaa Lontoossa, hakenut töitä USA:sta mutten saanut, kituuttanut pienillä tuloilla, saanut 18kk työsopimuksen ihan kivalla palkalla, alkanut haaveilla fiktion kirjoittamisesta mutten vaan osaa ottaa kirjoittamisen rutiinia joten tekstiä ei synny enkä kehity.

Pakollinen resepti: mikroquesadilla

Laita lautaselle yksi tortilla, sen päälle juustohöylällä juustoa tasaisesti. Minuutiksi mikroon että juusto sulaa sopivasti. Sillä aikaa silppua leikkuulaudalla joku yhdistelmä esimerkiksi seuraavista (yleensä mitä nyt jääkaapista sattuu löytymään): oliivia, tomaattia, jalapenosiivuja, tuoretta chiliä, valkosipulia, säilykekurkkua, punasipulia, fetajuustoa… Kun juusto on sulanut, ripottele silputut asiat tortillan päälle, lisää vähän mustapippuria, oreganoa, paahdettua sipulia, tabascoa tai mitä mausteita nyt sattuu huvittamaan. Taittele tortilla taskuksi ja pidä sitä kiinni hetki, että sula juuston liimaa sen kasaan. Syö. Jos on vielä nälkä, tee uusi.

Kevään mittaan olen ollut usein töissä myöhään enkä jaksa laittaa iltaisin kotona kunnon ruokaa. Tuo on yksi pikaruoka, johon olen tykästynyt.